Whatsapp: 0086 18874822688

Email: [προστασία μέσω email]

Όλες οι κατηγορίες
πλαϊνό πλαίσιο

Εταιρικά Νέα

Αρχική σελίδα> Νέα > Εταιρικά Νέα

216 μεταχειρισμένα μηχανήματα κατασκευής σαλπάρουν. Η περιοχή Changsha προσπαθεί να οικοδομήσει μια βιομηχανία 100 δισεκατομμυρίων εξαγωγών μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού κατασκευής

Χρόνος: 2023-03-10 Προβολές: 81

Ο Τσανγκσά που χρησιμοποίησε μηχανήματα κατασκευής «βάζοντας πανιά» έκανε και πάλι μια νέα ανακάλυψη. Στις 10 Μαρτίου, 216 χρησιμοποιημένος εξοπλισμός κατασκευαστικών μηχανημάτων ξεκίνησαν από το Sunward Industry City, ο οποίος θα εξαχθεί σε δεκάδες χώρες και περιοχές. Ο Guanghui Liao, πλήρους απασχόλησης Αναπληρωτής Διευθυντής του Γραφείου Ελεύθερου Εμπορίου Χουνάν, ο Jixing Qiu, μέλος της Μόνιμης Επιτροπής της Δημοτικής Επιτροπής και Γραμματέας της Κομματικής Επιτροπής Εργασίας της Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών της Τσανγκσά παρευρέθηκαν στην τελετή.

1


Ορίζεται

Έχει πουληθεί σε δεκάδες χώρες και περιοχές συνολικής αξίας 317 εκατομμυρίων γιουάν

Κίνα (Χουνάν) Πιλοτική Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών Περιοχή Τσανγκσά Κατασκευή χρησιμοποιημένου μηχανήματος εξοπλισμού εξαγωγής κεντρικής τελετής ιστιοπλοΐας φιλοξενείται από την Επιτροπή Διαχείρισης Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών της Περιοχής Τσανγκσά.

2

Αυτή τη φορά τα μεταχειρισμένα κατασκευαστικά μηχανήματα προέρχονται από τις Sany Group, Zoomlion, Sunward, CRCC και άλλες επιχειρήσεις, καλύπτοντας 12 κατηγορίες όπως περιστροφικές γεώτρησης RIGS, εκσκαφείς, αντλιοστάσια, συνολικής αξίας 317 εκατ. RMB. Ο εξοπλισμός θα αποσταλεί από τη Σαγκάη, το Taicang, το Tianjin, το Qinzhou, το Nansha και άλλα λιμάνια στη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, την Κεντρική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δεκάδες χώρες και περιοχές. Η δραστηριότητα έχει προσελκύσει περισσότερες από 20 επιχειρήσεις, όπως επιχειρήσεις υποδοχής και εμπόρους να συμμετάσχουν στη δραστηριότητα, οι οποίες θα συμβάλουν με το "Hunan Brand" και το "Hunan force" στην ακμάζουσα ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς μεταχειρισμένων μηχανημάτων κατασκευής και στην οικονομική κατασκευή του σχετικές χώρες.

«Αυτή τη φορά 8 ανακαινισμένος και ανακατασκευασμένος μεταχειρισμένος εξοπλισμός της εταιρείας μας, αξίας 6 εκατομμυρίων RMB, θα εξαχθούν στην Αίγυπτο, τη Σενεγάλη στην Αφρική και το Περού στη Νότια Αμερική και άλλες χώρες». Κατά την άποψη του Dicoln Tan, του υπεύθυνου της Hunan Wisasta Import and Export Co., LTD., εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού για την εγχώρια αγορά, είναι ένα καλό μέτρο για να μετατραπεί το παλιό σε θησαυρό, η εξαγωγή για να κερδίσει συνάλλαγμα, θα είναι επίσης μια καλή προώθηση της εξαγωγής μάρκας υποδοχής.

3

Αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκαν περιστροφικές εκσκαφές και εκσκαφείς της Sunward, αξίας περίπου 15 εκατομμυρίων RMB, που εξάγονται κυρίως στην Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία. Ο Peng Ying, ο διευθυντής διαχείρισης επωνυμίας της Sunward, εισήγαγε ότι η επιχείρηση έχει δημιουργήσει ένα ειδικό εργοστάσιο ανακατασκευής μεταχειρισμένου εξοπλισμού, έχει ανακαινίσει και επισκευάσει τον εξοπλισμό και τον παρείχε στις χώρες "Belt and Road" με καλύτερη απόδοση κόστους.

Αναφέρεται ότι η απόδοση των ανακαινισμένων μεταχειρισμένων μηχανημάτων κατασκευής φτάνει το 70% ~ 90% της νέας μηχανής και η τιμή είναι μόνο το 30% ~ 40% της νέας μηχανής, γεγονός που καθιστά τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό μηχανημάτων κατασκευής σε Η περιοχή Changsha είναι πολύ ανταγωνιστική στη διεθνή αγορά.

Αποτέλεσμα

Σχεδόν 20 νέες επιχειρήσεις έχουν κάνει δοκιμαστικές παραγγελίες εξαγωγής

Επί του παρόντος, η εξαγωγή μεταχειρισμένου εξοπλισμού μηχανημάτων κατασκευής χαρακτηρίζεται γενικά από έλλειψη προτύπων αξιολόγησης, ασαφείς φορολογικούς κανόνες και δυσκολίες χρηματοδότησης του κλάδου. Μπλοκάρεται η λειτουργία του εγχώριου δεύτερου κινητού τηλεφώνου που οδηγεί στην αγορά του εξωτερικού. Η προώθηση της εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού μηχανημάτων κατασκευής έχει μεγάλη σημασία για την προώθηση του μετασχηματισμού και της αναβάθμισης της μεταποιητικής βιομηχανίας, την ενίσχυση των κινεζικών εμπορικών σημάτων να «παγκοσμιοποιηθούν» και το άνοιγμα μιας νέας τροχιάς οικονομικής ανάπτυξης.

4

Η περιοχή Changsha της Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών είναι η μόνη περιοχή στον κόσμο με 4 επιχειρήσεις κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού που περιλαμβάνονται στη λίστα των κορυφαίων 50 παγκοσμίως και η συνολική της κλίμακα κατέχει την πρώτη θέση στην Κίνα για 11 συναπτά έτη. Το 2022, ο όγκος πωλήσεων των 50 κορυφαίων επιχειρήσεων αντιστοιχεί στο 14.35%, περισσότερο από τις άλλες 7 εγχώριες επιχειρήσεις μαζί. Η μεταρρύθμιση των εξαγωγών μεταχειρισμένου εξοπλισμού κατασκευαστικών μηχανημάτων έχει γίνει βασικό θέμα θεσμικής καινοτομίας στην περιοχή Changsha της Ζώνης Ελεύθερου Εμπορίου.

5

Στο πρώιμο στάδιο, η περιοχή Changsha της Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών έχει λάβει μια σειρά μέτρων, όπως η έναρξη δοκιμαστικών παραγγελιών, η δημιουργία βιομηχανικών συμμαχιών και η διαμόρφωση τυπικού συστήματος, για να διερευνήσει και να λύσει τα δύσκολα προβλήματα, όπως η αξιολόγηση και τα πρότυπα τιμολόγησης , φορολογική διοίκηση, ευκολία εκτελωνισμού κ.λπ., και επιτεύχθηκαν αρχικά αποτελέσματα.

"Η περιοχή Changsha εισάγει έναν τρίτο οργανισμό αξιολόγησης για τη διεξαγωγή αντικειμενικής και δίκαιης τιμολόγησης μεταχειρισμένου εξοπλισμού, η οποία παρέχει εγγύηση για την έκδοση τιμολογίων και πιστοποιητικών προέλευσης σε μεταγενέστερη περίοδο. Με το πιστοποιητικό καταγωγής που εκδίδεται από το τελωνείο, Οι εισαγωγικοί δασμοί μπορούν να μειωθούν κατά 8 έως 20 τοις εκατό για τους εισαγωγείς, γεγονός που αυξάνει την ανταγωνιστικότητα των εξαγωγών χρησιμοποιημένου εξοπλισμού. , η εταιρεία έχει εξάγει σχεδόν 30 σετ μεταχειρισμένων μηχανημάτων κατασκευής, αξίας άνω των 24 εκατομμυρίων γιουάν.

Από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η περιοχή Changsha εξήγαγε μεταχειρισμένο εξοπλισμό κατασκευαστικών μηχανημάτων αξίας 178 εκατομμυρίων γιουάν σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, του Βιετνάμ και του Ουζμπεκιστάν. Φέτος, σύμφωνα με τις πραγματικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων, σχεδόν 20 νέες επιχειρήσεις συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Changsha για να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση δοκιμαστικής παραγγελίας εξαγωγών μεταχειρισμένου εξοπλισμού.

στόχος

Να οικοδομήσουμε μια βιομηχανία 100 δισεκατομμυρίων

«Η περιοχή Changsha της Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών θα επικεντρωθεί στις ανάγκες ανάπτυξης της βιομηχανίας, στις απαιτήσεις των υποκειμένων της αγοράς, θα τηρήσει την ιδέα εργασίας «χτίστε μια πλατφόρμα, βελτιστοποιήστε τη διαδικασία, δημιουργήστε ένα σύστημα, εκτός των προτύπων» και θα προσπαθήσει να άνοιγμα του φόρου εξαγωγής χρησιμοποιημένου εξοπλισμού κατασκευαστικών μηχανημάτων, έλλειψη προτύπων, απομακρυσμένες πωλήσεις λογαριασμών και άλλα βασικά σημεία πόνου.. Haoran Tan, αναπληρωτής γραμματέας της επιτροπής εργασίας του κόμματος και διευθυντής της επιτροπής διαχείρισης του τμήματος Changsha της Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών , είπε.

6

Στο επόμενο βήμα, το τμήμα Changsha της Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών θα προσπαθήσει να μετατρέψει το Χουνάν σε ένα παγκοσμίου φήμης και κορυφαίο βιομηχανικό κέντρο διανομής κατασκευαστικών μηχανημάτων μετά την αγορά, δημιουργώντας μια πλατφόρμα δημόσιας υπηρεσίας προσανατολισμένη στη διαδικασία, ένα συγκεντρωμένο κέντρο εμπορίας μεταχειρισμένου εξοπλισμού και μια μεγάλης κλίμακας εξαγωγική βάση ανακατασκευής και σταδιακά να υλοποιηθεί ο στρατηγικός στόχος της οικοδόμησης της εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού μηχανημάτων κατασκευής σε μια βιομηχανία επιπέδου 100 δισεκατομμυρίων. Για τα εθνικά μηχανήματα κατασκευών που χρησιμοποιείται εξοπλισμός εξαγωγής συνεισφορά "Changsha experience".

Καυτές κατηγορίες