Whatsapp: 0086 18874822688

Email: [προστασία μέσω email]

Όλες οι κατηγορίες
πλαϊνό πλαίσιο

Εταιρικά Νέα

Αρχική σελίδα> Νέα > Εταιρικά Νέα

Δοκιμάστε πρώτα το single! Ελεύθερου εμπορίου Changsha περιοχή μηχανημάτων κατασκευής χρησιμοποιημένος εξοπλισμός διαδικασία εξαγωγής δοκιμαστική μονή προσγείωση

Χρόνος: 2022-10-14 Προβολές: 68

Changsha μηχανήματα κατασκευής που χρησιμοποιούνται εξοπλισμός "θάλασσα" έκανε μια νέα σημαντική ανακάλυψη. Σήμερα, 16 σετ μεταχειρισμένων δομικών μηχανημάτων και εξοπλισμού αναχωρούν από την Τσανγκσά και εξάγονται σε 11 χώρες όπως το Ουζμπεκιστάν, το Βιετνάμ και την Αίγυπτο. Αυτό σηματοδοτεί την επίσημη προσγείωση της "δοκιμαστικής παραγγελίας ολόκληρης της διαδικασίας εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού μηχανημάτων κατασκευής" στην περιοχή Changsha της Ζώνης Ελεύθερου Εμπορίου Χουνάν. Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, η κλίμακα της δοκιμαστικής παραγγελίας θα φτάσει περίπου τα 500 εκατομμύρια γιουάν.

1

2

Δοκιμαστική παραγγελία εξαγωγής των πρώτων 16 μεταχειρισμένων μηχανημάτων κατασκευής

Στις 10 το πρωί, 16 μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμός κατασκευών παρατάχθηκαν και ήταν έτοιμοι να πάνε στη βάση εξοπλισμού της Wisasta import and export Co., LTD.

Η Wisasta είναι μια επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου που ειδικεύεται στην εξαγωγή μεταχειρισμένου εξοπλισμού κατασκευαστικών μηχανημάτων, με πλούσια εμπειρία και πελατειακή και τεχνική συσσώρευση. Η πρώτη παρτίδα των 16 μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού κατασκευής, αξίας εξαγωγής 8 εκατομμυρίων γιουάν, συμπεριλαμβανομένων των Sany Heavy Industry, φορτηγών αντλιών σκυροδέματος Zoomlion, φορτηγών ανάμειξης, καθώς και έξυπνου εκσκαφέα Sunward και άλλων τύπων εξοπλισμού. Τα πρότυπα παράδοσης ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών στο εξωτερικό σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της ανακατασκευής και της άμεσης παράδοσης επί τόπου. Σε όλη τη διαδικασία συναλλαγής, μέσω της προβολής της διαδικασίας επιθεώρησης και συντήρησης επαγγελματικού εξοπλισμού μέσω του Διαδικτύου, επιλύει αποτελεσματικά τις ανησυχίες των ξένων αγοραστών σχετικά με την αυθεντικότητα της ποιότητας του εξοπλισμού και την εμπιστοσύνη στη συναλλαγή.

Προκειμένου να προωθηθεί ολόκληρη η διαδικασία προσγείωσης δοκιμαστικής παραγγελίας εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού, το μπλοκ αεροδρομίου ελεύθερου εμπορίου δίνει πλήρη σημασία στα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας λιμένων και παρέχει ενεργά στις επιχειρήσεις εκτελωνισμό, χρηματοδότηση και άλλες υπηρεσίες. Ο Jian Wei, Γραμματέας της Επιτροπής Πειθαρχίας και Εργασίας της Ζώνης Αεροδρομίου Ελεύθερων Συναλλαγών, θα επικεντρωθεί στις βασικές χώρες για την κατασκευή προαποθήκης, την αμοιβαία αναγνώριση των προτύπων μεταχειρισμένου εξοπλισμού και άλλα δύσκολα ζητήματα στην πρώτη δοκιμή, για να βοηθήσει Changsha δηλώνει την εθνική οικοδομή μηχανήματα μεταχειρισμένο εξοπλισμό εξαγωγής πιλοτική πόλη.

Η παγκόσμια κλίμακα του Blue Ocean είναι 400 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

Προς το παρόν, τα προϊόντα δομικών μηχανημάτων έχουν εισέλθει στην «εποχή των αποθεμάτων». Αναμένεται ότι έως το 2025, η ετήσια κλίμακα συναλλαγών των παγκόσμιων μεταχειρισμένων μηχανημάτων κατασκευής θα ξεπεράσει τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και ο όγκος συναλλαγών των μεταχειρισμένων μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας θα υπερβεί τα 500 δισεκατομμύρια γιουάν. Επί του παρόντος, ο όγκος των εξαγωγών νέων μηχανημάτων κατασκευής στο Χουνάν αντιπροσωπεύει περίπου το 25% του εθνικού όγκου εξαγωγών, αλλά ο όγκος των εξαγωγών μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού κατασκευών αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 1% του όγκου εξαγωγών νέων μηχανημάτων στο Χουνάν Επαρχία, και η ετήσια εξαγωγή είναι μικρότερη από 500 σετ.

Η τιμή εξαγωγής των δύο κινητών τηλεφώνων είναι η υψηλότερη, είναι ένα φορτηγό αντλίας σκυροδέματος Zoomlion 52 μέτρων. «Είναι 80 τοις εκατό καινούργιο μετά την ανακατασκευή και την ανακαίνιση και η τιμή εξαγωγής είναι 700,000 γιουάν, ενώ η τιμή του ίδιου μοντέλου είναι περίπου 2 εκατομμύρια γιουάν». Dicoln Tan υπεύθυνος για το προσωπικό Wisasta εισήχθη, 1.3 εκατομμύρια γιουάν χάσμα για τη διεθνή αγορά είναι πολύ ελκυστική. Οι χώρες "The Belt and Road" έχουν ισχυρή ζήτηση στην αγορά επί του παρόντος, και τα μεταχειρισμένα μηχανήματα κατασκευής έχουν ευρεία προοπτική στη θάλασσα.

Είναι δύσκολο να περάσει κανείς από το σημείο αποκλεισμού εξόδου μεταχειρισμένου εξοπλισμού μηχανημάτων κατασκευής

Αν και η αγορά είναι μεγάλη, η εξαγωγή μεταχειρισμένων δομικών μηχανημάτων αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, σημεία πόνου και εμπόδια. Ο πυρήνας είναι τα τρία κύρια προβλήματα αξιολόγησης και τιμολόγησης, δοκιμών και πιστοποίησης, φορολογικής διαχείρισης, καθώς και η ασυμμετρία πληροφοριών συναλλαγών μεταξύ αγοραστών και πωλητών και η έλλειψη προτύπων, υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και καναλιών.

«Είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουμε μια νέα τροχιά ανάπτυξης, να κατακτήσουμε τα επιβλητικά ύψη της βιομηχανίας και να κατακτήσουμε την ηγετική δύναμη για να ανοίξουμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες στη βιομηχανία εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού μηχανημάτων κατασκευής». Ο Hao Wang, μέλος της κομματικής επιτροπής εργασίας της ζώνης ελεύθερων συναλλαγών της Changsha και αναπληρωτής διευθυντής της Επιτροπής Διαχείρισης, παρουσίασε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου, το πιλοτικό πρόγραμμα ολόκληρης της διαδικασίας εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού κατασκευαστικών μηχανημάτων στην περιοχή Changsha του Απελευθερώθηκε η πιλοτική ζώνη ελεύθερων συναλλαγών της Κίνας (Χουνάν). Μέσα από μια ορισμένη κλίμακα της πιλοτικής σειράς, η λύση θα μελετηθεί μία προς μία για να διερευνηθεί η διαμόρφωση του συστήματος πολιτικής για την εξαγωγή μεταχειρισμένου εξοπλισμού κατασκευαστικών μηχανημάτων και να αποτελέσει θεσμικό πλεονέκτημα στην περιοχή Changsha. Πραγματοποιήστε τη βιομηχανική συσσώρευση.

"Αυτή η δοκιμαστική εντολή επικεντρώνεται στην αξιολόγηση της τιμολόγησης, του τοπικού οδικού εξοπλισμού και άλλων θεμάτων." Ο Hao Wang εισήγαγε, το επόμενο βήμα θα είναι στην "πλατφόρμα, χτίστε μια βάση, χτίστε ένα σύστημα". Η περιοχή Changsha θα σχεδιάσει να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα υπηρεσιών με λειτουργίες όπως επιθεώρηση, δοκιμή, αξιολόγηση και τιμολόγηση. Προώθηση της κατασκευής της βάσης ανακατασκευής χρησιμοποιημένου εξοπλισμού μηχανημάτων κατασκευής. Προσπαθήστε για την εθνική θεσμική υποστήριξη της πολιτικής, συνειδητοποιήστε σταδιακά τα μηχανήματα κατασκευής που χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή εξοπλισμού για την οικοδόμηση εκατό δισεκατομμυρίων επιπέδου του στρατηγικού στόχου της βιομηχανίας.


Καυτές κατηγορίες